Pages

Tuesday, 20 March 2012

Jom Join Bloglist Ben Ashaari.... Cepat

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Salam perkenalan. Syida nak ucapkan terima kasih kepada abg ben kerana sudi bagi syida join segmen Jom Join Bloglist Ben Ashaari....Cepat, juga buat rakan-rakan blogger yang lain.

Nama blog syida Bagaimana Dengan Jiwa Ini. Syida bina blog ni bukan untuk mengejar nama, blog ini sekadar memaparkan hasil karya dan isi hati syida kepada seseorang. Juga untuk perkogsian pada mereka yang senasib dengan syida. Di blog ini juga syida selitkan sedikit unsur-unsur agama, kerana Rasulallah s.a.w pernah berpesan. Maksudnya, "Sampaikanlah dari ku walaupun hanya satu ayat."

Syida berharap sangat suatu hari nanti Mr.Q akan membaca segala luahan hati syida. Semoga dia tahu dalamnya sayang syida pada dia, walaupun dia tak pernah perdulikan perasaan syida. Semoga sahaja dia menjadi Imam untuk syida dan anak-anak syida di dunia dan akhirat. Amin....



Best regards,

14 comments:

  1. hi! pka join segmen abg ben jugak :)

    jemput singgah ye..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

    tq..

    ReplyDelete
  2. Dah folo blog syida juga.. terima kasih ya.. :)

    ReplyDelete
  3. singgah balas & follow sini..
    isi yg menarik blog ni..:))

    ReplyDelete
  4. Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

    ReplyDelete
  5. dri segmen yg sama.. follow u back dear..

    :) nk teroka isi blog ni abis keje nnti.. :)

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah,berkat doa & sabar Mr.Q akan baca juga luahan hati Syida :D

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  8. hye fa jln2 kt sini yer.. thanks singgah yer..

    http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. smoga blog ni terpilih dalam blog list BA yg terkenal tu...hanya jauhari mengenal manikam, pasti Ba sedar keistimewaan blog ni, insy..

    ReplyDelete
  10. salam kenal syida dari blog BA..
    http://sayurlemak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hai yang..:)
    kite pon dr segmen yang sama..:)
    have a gud day ye...:)

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah, teruskan berblogging ok! :)

    ReplyDelete
  13. Hye..datang cne balas kunjungan~
    nice Blog ! done follow u dear ~ thankyou(:

    ReplyDelete

Silalah Komen, Jika Sudi!!!! ^_^v