Pages

Wednesday, 4 April 2012

MOHD NASER.com: SEGMEN NASZ : SPONTAN

expr:id='"post-body-" + data:post.id'>


"Let's join it."




"Don't forget to drop your comment and follow me. I'll follow you back.... (n_n)"


 Best regards,

17 comments:

  1. jom. hehehe.

    thanx sudi join.

    ReplyDelete
  2. as salam...

    singgah sini dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  3. salam kunjungan balas, terima kasih sudi jenguk2 blog saya... ada masa datangla lagi.

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  5. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  7. list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

    list kat sini

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

    ReplyDelete
  8. Done follow you,datang dari segmen yg sama gak...Hope follow back k :)

    Jom Blogwalking..

    http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  9. I'M JOIN IT !!

    singgah sini pulak :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  10. dtg jenguk sini :)

    http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama

    saya follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen Spontan Nasz .
    done Follow u . hit me Back yup !
    *jalan - jalun :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama
    http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  14. syida, kan haritu awyn ada cakap blog syida kalau kemas lagi menarik. maksud awyn blog syida macam terlalu besar. dan kalau syida tak perasan dekat bawah blog title ada tulis mcm ni expr:id='"post-body-" + data:post.id'> tetiba ja. sepatutnya takda mcm ni. lepastu gadget mcm bnyk sngt. kiri kanan bawah. boleh letak, tp susun elok2. awyn suka entri blog syida. suka jugak dtg blog ni. kalau lagi kemas, lagi best nak baca :) hope tak marah apa yg awyn komen ni. Lepas tu, syida buang la captcha untuk comment entry. kalau tktau mcm mna nk buang tengok dekat 'Tips Tots' di blog awyn

    ReplyDelete
  15. spontan ,, haha

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

    thanks =D

    ReplyDelete
  17. singgah sini dr segmen yg sama,done follow u. jemput dtg blog raihan.


    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete

Silalah Komen, Jika Sudi!!!! ^_^v